PROMOTIEMATERIAAL

New Book Collective biedt boekhandels graag de mogelijkheid gebruik te maken van extra promotiematerialen voor hun winkel, website en social media. De promotiematerialen variëren van posters en banners tot GIFs en promotievideo's. Alle materialen zijn te downloaden via onderstaande buttons.

Japan in honderd kleine stukjes

Paulien Cornelisse

Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij. En die verzameling ziet nu voor het eerst het licht. Japan in honderd kleine stukjes is een verfrissend boek voor reizigers, thuisblijvers, taalliefhebbers en andere nieuwsgierigen. 

De achtbaantester

Nancy Olthoff

Nancy Olthoff schrijft al 20 jaar speeches voor ministers, staatssecretarissen en CEO’s. Haar hartverwarmende en ontroerende debuutroman De achtbaantester is een tragikomisch verhaal over rouwverwerking, anders zijn en loslaten.

Dit is hoe het ging.png

Dit is hoe het ging

Astrid Boonstoppel

Astrid Boonstoppel is een veelbelovende nieuwe Nederlandse auteur en won onlangs met haar aangrijpende debuut Dit is hoe het ging de Jonge Jury Debuutprijs 2020. Dit is hoe het ging vertelt het verhaal van Cato Schmidt. Een meisje dat alles heeft, maar worstelt. Met zichzelf en haar pijnlijke verleden...

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle