Het jaar van GRIP: na 35.000 exemplaren nu als limited luxe feesteditie


Zelfuitgever Rick Pastoor viert het succes van zijn in januari van dit jaar verschenen bestseller GRIP met een eenmalige luxe gebonden uitgave. In GRIP deelt Pastoor de persoonlijke werkmethode die hij als binnenbaas van het journalistieke platform Blendle ontwikkelde. Van het boek zijn in minder dan een jaar tijd meer dan 35.000 exemplaren verkocht en de reacties van lezers zijn overweldigend:

‘Het is voor mij een zakelijke bijbel.’

‘Aanrader voor iedereen die geen tijd heeft om dit boek te lezen.’

‘Ik geef coaching aan jongeren met autisme die een ROC opleiding gaan volgen. Veel van hen hebben moeite met plannen en organiseren omdat hun executieve functies niet goed ontwikkeld zijn. In de groepsbijeenkomsten gebruik ik je boek en het sluit aan! Mijn dank is groot.’

Ook voor Rick Pastoor zelf heeft het uitgeven van GRIP grote gevolgen gehad. Het overweldigende succes in Nederland smaakte naar meer en in de loop van volgend jaar verschijnt de Engelstalige editie van het boek, ook in eigen beheer. Pastoor stopte onlangs bij Blende om zich volledig te kunnen focussen op GRIP en alle daaraan gerelateerde activiteiten. Hij is een veelgevraagd spreker en houdt zich bezig met de ontwikkeling van (online) tools en trainingen. Fotograaf: Merlijn Doomernik

Berichten