Paulien Cornelisse brengt gratis podcast van haar voor de NS Publieksprijs genomineerde bestseller T

Vanaf vandaag biedt Paulien Cornelisse haar bestseller Taal voor de leuk als podcast aan. Iedere dag verschijnen er nieuwe, door Cornelisse zelf ingesproken hoofdstukken die gratis te beluisteren zijn. Luisteraars kunnen zich via alle bekende kanalen abonneren op de podcast om de nieuwe afleveringen automatisch te ontvangen, zodat het boek uiteindelijk integraal te beluisteren is.

Paulien Cornelisse is zelf groot fan van podcasts. Ze is een van de oprichters van het verhalenplatform Echt gebeurd. Daarom is de podcast voor haar een logischer keuze dan bijvoorbeeld een luisterboek.

Taal voor de leuk is op dit moment als één van de zes best verkochte boeken van het jaar (met meer dan 100.000 exemplaren) genomineerd voor de NS Publieksprijs 2019. Op 20 november a.s. wordt bij DWDD de winnaar bekendgemaakt.

Cornelisse: 'Speciaal voor de podcastluisteraars lever ik zo nu en dan commentaar op mijn eigen stukken. Voortschrijdende inzichten. Toevoegingen naar aanleiding van dingen die lezers mij hebben verteld. Dit alles vanuit mijn kelder, ingeklemd tussen de schaatsspullen en de gereedschapskist.'

Paulien Cornelisse schreef Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets, De verwarde cavia en Taal voor de leuk. Van deze boeken werden in totaal meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Cornelisse is cabaretier, schrijver, columnist en was dit najaar te zien in het televisieprogramma Tokidoki. Ze geeft haar boeken zelf uit. Fotocredit: Paulien Cornelisse

Berichten