Toren C-maker Maike Meijer geeft boek zelf uit

Eindelijk! Een schaamteloos, eerlijk en grappig boek over ouder worden.

Actrice en Toren C-maker Maike Meijer debuteert in september 2020 als schrijver, illustrator én uitgever met Wen er maar aan. Scènes uit het leven van een vrouw van zekere leeftijd.

Verwacht ontboezemingen over knobbeltenen, sadistische pashokjes, je-hoort-nog-van-ons-telefoontjes, decolleté-rosbief, oordopseks, pannenlap-knieën, parkeerplaats-tompoezen, filmhuilen, middagcoma's, vriendinnenschuld, oude fouten en nieuwe kansen.

Maike Meijer geeft het boek zelf uit. Als co-product en scenarioschrijver van Toren C is dit voor haar een vanzelfsprekende stap. Meijer werkt samen met het team dat ook met Paulien Cornelisse, Tommy Wieringa en Rick Pastoor werkt. Wen er maar aan zal in september 2020 verschijnen.

"Je lijkt op Sandra Bullock,' zeiden mensen vroeger wel eens. Maar in de spiegel zie ik een pafferig gezicht, bleek, couperose. Minder Sandra Bullock, meer Mart Smeets."

Maike Meijer (1967) is actrice, schrijver en producent. Na haar studie aan de toneelacademie in Maastricht speelde ze bij De Paardenkathedraal, Carver en De Theatercompagnie en had ze rollen in verschillende films en televisieseries. Sinds 2008 maakt en schrijft ze samen met Margôt Ros het meermaals bekroonde Toren C, waarvan het zevende seizoen in januari 2020 wordt uitgezonden.

Fotograaf: Merlijn Doomernik

Berichten